Pagesa Lehtë & në Çast

Përdorni llogarine tuaj Pago për të filluar pagesat, dërgimet dhe kursimet, brenda disa minutave. 

Gëzoni një llogari bankare në çast, depozitime të menjëhershme dhe njoftime të shpenzimeve në kohë reale. Hapja e një llogarie Pago është e shpejte dhe e lehtë.

Get it on Google Play
Get it on App Store
Pago HomeScreen

Shërbime nga PAGO.

Paguaj Nëpërmjet Kodit QR

Paguaj Nëpërmjet Kodit QR

Merr Pagën në Aplikacion

Merr Pagën në Aplikacion

Portofoli Juaj Digjital

Pajisu me Mastercard

Shkëmbim Valutor

Prano pagesa për biznesin tënd

Portofoli Juaj Digjital

Përfito Ulje nga PAGO

Përfito Ulje nga PAGO

Paguaj me PAGO.

Rimbush Numrin Vodafone

Paguaj Internetin

Rimbush Numrin One

Paguaj Energjinë Elektrike

Aktivizo Abonim Digitalb

Paguaj Faturat e Ujit

Aktivizo Abonim Tring

Paguaj Kredinë

Paguaj Faturat Vodafone

Paguaj Faturat e Ujit

Merr Pagesë

Pagesa me
kodin QR

Merr & Dërgo pagesa

me anë të kodit QR

 

Përdor PAGO për të paguar me një skanim brenda pak sekondash në rrjetin e partnerëve tanë.
Pagesat me QR janë të shpejta dhe të sigurta. PAGO ka një rrjet të gjerë dhe gjithmonë në rritje.

Pagesa me
kodin QR

Merr & Dërgo pagesa

me anë të kodit QR

Përdor PAGO për të paguar me një skanim brenda pak sekondash në rrjetin e partnerëve tanë.
Pagesat me QR janë të shpejta dhe të sigurta. PAGO ka një rrjet të gjerë dhe gjithmonë në rritje.

Merr Pagesë
LLogari

Llogari në
Lek & Euro

Llogari Elektronike

 

Hapni llogarinë tuaj online në monedhat Lekë dhe Euro për të shpenzuar jashtë sikur të jeni brenda vendit. Transferoni para falas kur dergoni midis llogarive Pago, pa marrë parasysh vendodhjen apo monedhën. Dergoni dhe merrni para përmes rrjetit të pagesave më të shpejta në Shqipëri, pa komisione.

Llogaria bankare në internet ju lejon të lehtësoni transaksionet financiare në mënyrë digjitale, pa pasur nevojë të vizitoni një degë ose ATM.

Home-Llogari-elektonike

Çfarë po pret?

SHKARKO TANI PAGO

Shkarko ne Google Play
Shkarko ne App Store
Home-Pagesa-me-link-unik-Icon

Pagesa me
link unik

Kërko Para me Link (URL)

 

Pago ofron një nga sherbimet më të vecanta dhe inovative, Pagesat me Link (URL).
Në rastet kur kerkoni një pagesë dhe ku nuk mundësohet skanimi i kodit QR, atëherë ju thjeshtë gjeneroni linkun, dhe mund t’a dërgoni atë me anë të çdo rrjeti social ose email. 

Pagesa me link unik
Pagesa-e-Faturave

Paguaj
Faturat

Pagesa e Faturave

Të paguash faturat nuk ka qënë ndonjëherë më e lehtë.

Paguaj elektricitetin dhe ujin nga cdo cep i botës. Paguaj parkimin e qytetit ose gjobën menjëherë.

Thjeshto pagesën e Netflix, shoqëruar me ushqimin nga Boboon, për një chill sa më të këndshëm.

Paguaj
Faturat

Pagesa e Faturave

Të paguash faturat nuk ka qënë ndonjëherë më e lehtë.

Paguaj elektricitetin dhe ujin nga cdo cep i botës. Paguaj parkimin e qytetit ose gjobën menjëherë.

Thjeshto pagesën e Netflix, shoqëruar me ushqimin nga Boboon, për një chill sa më të këndshëm.

Pagesa-e-Faturave