Pagesa Online

Tani çdo blerje online mund ta paguani me PAGO. Gjithçka është më e lehtë dhe në një aplikacion të vetëm do të keni të gjitha veprimet tuaja financiare.

Më shumë mënyra për të blerë online dhe personalisht ne dyqane.

Get it on App Store