Aktivizo abonim Digitalb

Paguani abonimet e Digitalb me aplikacionin Pago. Krijoni nje llogari bankare dhe paguani abonimet tuaja. Shkarko aplikacionin Pago.

Ndiq këto hapa për të paguar faturën e Digitalb:

1.  Hyr në Pago

2. Shko tek Faturat dhe Shërbimet

3. Digitalb

4. Zgjidh paketën e dëshiruar

5. Vendos numrin e Smart Card

6. Konfirmo Pagesën