Paguaj Faturat

Online

Të paguash faturat nuk ka qënë ndonjëherë më e lehtë.

Paguaj elektricitetin dhe ujin nga çdo cep i botës. Paguaj telefoninë, internetin në pak çaste, ska nevojë të mbash rradhë, gjithçka e kryen nga celulari yt.

Get it on App Store
Paguaj Faturat

Paguaj Faturat e Tua Online

One

Tring

Digitalb

Albtelecom

UK Vlora

Host.al

DevPos

Abissnet

Paguaj Gjobat

Policia e Shtetit

Paguaj Fatura OSHEE

OSHEE

Paguaj Fatura OSHEE

UKT

Paguaj
Faturat

Pagesa e Faturave

 

Paguani faturat e shërbimeve, interneti, shërbime parkimi ose blerjeve direkt nga aplikacioni juaj. Pagesa në Spotify, Baboon, Netflix me një klick.

Paguaj
Faturat

Pagesa e Faturave

 

Paguani faturat e shërbimeve, interneti, shërbime parkimi ose blerjeve direkt nga aplikacioni juaj. Pagesa në Spotify, Baboon, Netflix me një klick.