Oferta e sezonit festiv: 5% cashback për blerjet e kryera deri me 31 Janar 2025 - me Kartën PAGO MasterCard

Deri më 31 Janar 2024, përdoruesit e kartës PAGO Mastercard do të përfitojnë nga një promocion ekskluziv: 5% cashback për çdo blerje të kryer me kartën e tyre.

Ky promocion është një mundësi e jashtëzakonshme për të përfituar nga avantazhet e kartës PAGO Mastercard për blerjet e përditshme. Çdo blerje, prej ushqimeve të përditshme në supermarket deri te shopping për festat e ardhshme, do të sjellë përdoruesve të kësaj karte një përfitim në fund të ofertes: 5% cashback për shumën e shpenzuar.

  1. Përfituesit: Fushata është e hapur për të gjithë përdoruesit e kartës Pago, ekzistues ose të rinj.
  2. Kushtet për transaksionet: Për t’u kualifikuar për rimbursimin e parave, pjesëmarrësit duhet të kryejnë të paktën 10 transaksione te tregtarët vendas ose ndërkufitarë gjatë çdo periudhe 8 Dhjetor 2023 – 31 Janar 2024, me vlere mbi 300 lek per cdo transaksion.
  3. Kufiri i shpenzimeve të kumuluara: Shpërblimet do jenë 5% e totalit të shpenzuar por jo më shumë se 3000 Lek.
  4. Shpërblimi me rimbursim: Pas plotësimit të kërkesave të fushatës, pjesëmarrësit e kualifikuar do të marrin vleren si rimbursim. Rimbursimi do të kreditohet në llogaritë e tyre rreth 15 ditë pas përfundimit të fushatës .
  5. Rubicon Sh.a. rezervon të drejtën e nderprerjes se fushates ne cdo cast.

Oferta është nje falenderim nga Pago per te gjithe klientet e saj. Kjo ofertë është një mënyrë për të falënderuar përdoruesit tanë për besimin e tyre te kartat tona dhe për t’i dhënë atyre një avantazh shtesë në kohën e festave.

Pago vazhdon të angazhohet në ofrimin e avantazheve të vecanta për përdoruesit e tyre dhe me këtë promocion, ata synojnë të japin vlerë të shtuar për çdo blerje të kryer me kartën e tyre.

Për të gjithë ata që ende nuk janë klientë të Pago-s, ju ftojmë të vizitoni faqen tonë zyrtare në Pago.al për të shfrytëzuar të gjitha avantazhet e ofruara nga Pago. Duke shkarkuar aplikacionin tonë dhe hapur llogarinë tuaj në Pago, ju do të merrni një kartë Pago Mastercard Debit Card, e cila do t’ju sjellë lehtësi dhe siguri në transaksionet tuaja financiare.

Jemi të sigurt se me Pago, ju do të gjeni një partner të besueshëm për të gjitha nevojat tuaja financiare. Përfitoni nga çasti për të marrë pjesë në fushatën “Paguaj dhe Merr” dhe përfitoni nga shumë të tjera të cilat ofrohen ekskluzivisht për klientët tanë.