Pagesa me URL

Pagesat me Link vlejnë për të gjithë.
Për të kërkuan para, si nga një mik ose familjar, ashtu dhe për një biznes.
Ne kemi menduar edhe për zgjidhjen e problematikave të bizneseve online. Aty ku nuk mundësohet dërgesa e një kodi QR, mjafton të dergoni Link dhe paguesit i hapet menjëhere aplikacioni me shumën dhe infot e pagesës që duhet të kryejë.
Prit, se e kemi menduar edhe për Influencers. Në faqet tuaja personale, postoni një ose disa Links qe keni gjeneruar në PAGO, me vlera të ndryshme.