Rimbush numrin tënd Vodafone

Ndiq këto hapa për të kryer rimbushjen e celularit

1.  Hyr në Pago

2. Shko tek Faturat dhe Shërbimet

3. Zgjidh Vodafone

4. Rimbushje Celulari

5. Vendos numrin e telefonit të cilin do të rimbushësh

6. Vendos Shumën

7. Vazhdo

8. Konfirmo Transaksionin

Për pak sekonda ju vjen konfirmimi i rimbushjes me mesazh.