Pago me kënaqësi njofton fillimin e fushatës së përdorimit të verës “Paguaj dhe Merr” në bashkëpunim me Mastercard, për një përvojë të paharrueshme verore.

Tek Pago jemi entuziast për fushatën e parë në bashkëpunim me Mastercard, “Paguaj dhe Merr”. Fushata do të nisë më 1 korrik 2023 dhe premton një mundësi të jashtëzakonshme për mbajtësit e kartave Mastercard në Shqipëri për të përfituar shpërblime ekskluzive.

Në kuadër të fushatës “Paguaj dhe Merr”, Pago synon të përmirësojë përvojën e blerjes verore për klientët e saj, ndërsa krijon një marrëdhënie më të ngushtë me Mastercard, një ofrues i njohur ndërkombëtar i zgjidhjeve të pagesave. Fushata është e dizajnuar për të inkurajuar dhe shpërbluar mbajtësit e kartelave për besnikërinë dhe përdorimin e tyre të Mastercard në transaksione vendase dhe ndërkufitare.

Pika kryesore të fushatës “Paguaj dhe Merr” përfshijnë:

  1. Kualifikimi: Fushata është e hapur për 3000 të parët mbajtës të kartelave Mastercard në Shqipëri që marrin pjesë.
  2. Kërkesa për transaksion: Për të kualifikuar për rimbursimin e parave, pjesëmarrësit duhet të kryejnë të paktën 10 transaksione te tregtarët vendas ose ndërkufitarë gjatë çdo periudhe prej 1 muaji të fushatës – korrik, gusht dhe shtator 2023.
  3. Kufiri i shpenzimeve të kumuluara: Pjesëmarrësit duhet të arrijnë një shumë minimale të shpenzimeve të kumuluara prej 30,000 LEK.
  4. Shpërblimi me rimbursim: Pas plotësimit të kërkesave të fushatës, pjesëmarrësit e kualifikuar do të marrin një rimbursim të madh prej 1000 LEK. Rimbursimi do të kreditojë llogaritë e tyre rreth 15 ditë pas përfundimit të çdo periudhe të fushatës përkatëse.

Fushata “Paguaj dhe Merr” jo vetëm ofron shpërblime emocionuese për mbajtësit e kartelave, por gjithashtu i fuqizon ata të përdorin sa më mirë transaksionet e tyre Mastercard, si në nivel vendas ashtu edhe ndërkombëtar. Me anë të kësaj fushate, synojmë të shpërblejmë mbajtësit e besueshëm të kartelave Mastercard për besimin e tyre në Pago dhe preferencën e tyre për zgjidhje të sigurta dhe të lehta të pagesave.”

Për të mësuar më shumë rreth fushatës “Paguaj dhe Merr” ju lutemi vizitoni faqen zyrtare të fushatës.

Për të gjithë ata që ende nuk janë klientë të Pago-s, ju ftojmë të vizitoni faqen tonë zyrtare në Pago.al për të shfrytëzuar të gjitha avantazhet e ofruara nga Pago. Duke shkarkuar aplikacionin tonë dhe hapur llogarinë tuaj në Pago, ju do të merrni një kartë Pago Mastercard Debit Card, e cila do t’ju sjellë lehtësi dhe siguri në transaksionet tuaja financiare.

Jemi të sigurt se me Pago, ju do të gjeni një partner të besueshëm për të gjitha nevojat tuaja financiare. Përfitoni nga çasti për të marrë pjesë në fushatën “Paguaj dhe Merr” dhe përfitoni nga shumë të tjera të cilat ofrohen ekskluzivisht për klientët tanë.