Rimbush numrin tënd One

Tashmë rimbushja e numrin tënd One mund të kryhet lehtësisht në Pago.

Ndiqni këto hapa për të kryer rimbushjen e celularit

1.  Hyr në Pago

2. Shko tek Faturat dhe Shërbimet

3. Zgjidh One

4. Rimbushje Celulari

5. Vendos numrin e telefonit të cilin do të rimbushësh

6. Vendos Shumën

7. Vazhdo

8. Konfirmo Transaksionin