Shkarko Aplikacionin

Përdorni llogarine tuaj Pago për të filluar pagesat, dërgimet dhe kursimet, brenda disa minutave. 

Gëzoni një llogari bankare në çast, depozitime të menjëhershme dhe njoftime të shpenzimeve në kohë reale. Hapja e një llogarie Pago është e shpejte dhe e lehtë.