Paguaj me DevPos

Me anë të integrimit me kasën fiskale, faturat mund të paguhen duke skanuar kodin QR të cilin mund ta gjeni në faturë. Pagesa kryhet në kohë reale, gjithçka në pak sekonda nepermjet DevPos dhe Pago.

Get it on App Store