Paguaj Faturat Vodafone

Për të kryer pagesat e faturave Vodafone me Pago, ndiq
këto hapa:

1.  Hyr në Pago

2. Shko tek Faturat dhe Shërbimet

3. Zgjidh Vodafone

4. Shko tek Fatura (Nëse e ke regjistruar numrin e telefonit, në ekran do të shfaqen të gjitha faturat e papaguara)

5. Tek (+) lart, në të djathë mund të shtosh një kontratë të re

6. Zgjidh një prej faturave dhe shtyp  “Paguaj tani”