Aktivizo abonim Tring

Paguani abonimet e Tring TV me aplikacionin Pago. Krijoni nje llogari bankare dhe paguani abonimet tuaja. Shkarko aplikacionin Pago.

Ndiq këto hapa për të aktivizuar abonim Tring:

1.  Hyr në Pago

2. Shko tek Faturat dhe Shërbimet

3. Tring

4. Zgjidh paketën e dëshiruar

5. Vendos numrin e Smart Card

6. Konfirmo Pagesën