Paguaj Faturat e UK

Paguani faturat e ujesjelles kanalizime me aplikacionin Pago. Krijoni nje llogari bankare dhe paguani faturat. 

Ndiq këto hapa për të paguar faturat e Ujësjellës Kanalizime:

1.  Hyr në Pago

2. Shko tek Faturat dhe Shërbimet

3. UK

4. Zgjidh Ujësjellësin e qytetit tënd

5. Tek (+) lart, në të djathë mund të shtosh një kontratë të re

6. Vendos numrin e kontratës

7. Zgjidh faturën e papaguar

8. Konfirmo